Responsive

Onze websites zijn responsive om op alle devices goed te functioneren.

De mooiste websites

Samen met uw input bouwen we de mooiste website.

Speciaal voor u

Uw website wordt sámen met u vormgegeven.

WEBDESIGN

Het ontwerp van uw website, altijd passend bij ú.

Een eenvoudige website of een dynamische interactieve site waarmee u nieuwsbrieven kunt versturen. Kranse Printwrx kan het voor u verzorgen. Het ontwerp van uw webpagina gaat verder dan alleen het toepassen van uw huisstijl. Bij het ontwerp komt veel kijken. Wij streven er naar de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden, met een heldere navigatiestructuur en een duidelijke uitstraling. Een website is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Tijdens de ontwikkeling van de website wordt goed gekeken naar uw bedrijf en uw klanten. Wat wilt u uitdragen met uw website en wat verwacht de klant op uw webpagina te kunnen vinden? Deze factoren moeten goed op elkaar worden afgestemd. Uiteraard wordt uw website zoekmachine vriendelijk gebouwd. Goed scoren in de zoekmachines begint al bij de ontwikkeling van de website en in onze werkwijze houden wij daar rekening mee.

 

Google-analytics-laptop

 

Uiteraard kunnen wij ook de hosting van uw website regelen. Uw website wordt op onze eigen webserver in een beveiligd datacenter gehost, deze wordt 24 uur per dag gemonitord. Een team van specialisten zorgt dat eventuele problemen zo snel mogelijk worden opgelost.

Diverse hostingpakketten zijn mogelijk. Afhankelijk van uw behoefte kunt u hieruit een keuze maken. Wij adviseren u graag.

Meer informatie?

Ervaar wat onze toegevoegde waarde kan zijn voor u. Maak een afspraak via het formulier onderaan de pagina. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1: Inventariseren van uw wensen

Tijdens de eerste fase van het webdesign inventariseren wij uw wensen. Dit kan telefonisch, per e-mail of in een persoonlijk  gesprek. Wij vragen wat u wilt met uw website en welke functionaliteiten deze zou moeten hebben. Denk hierbij aan een fotoalbum, beveiligd gedeelte, nieuwsbriefmodule enzovoort. Misschien vragen wij u naar websites die u aanspreken (of juist niet) om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het webdesign dat u voor ogen heeft.

Stap 2: Ontvangst offerte

Voor wij aan het werk gaan met het webdesign sturen wij u een offerte. Hierin staan de wensen zoals bij stap 1 besproken en de uiteindelijke prijs op basis van al uw wensen. Zo weet u duidelijk van te voren waar u aan toe bent. Mocht u tijdens de ontwikkeling van de website uw wensen bijstellen dan hoort u van tevoren of dit consequenties heeft voor de prijs. Zo voorkomen we verrassingen achteraf.

Stap 3: U bent aan zet, opsturen grafisch basismateriaal

Nadat wij een akkoord van u hebben ontvangen, ontvangen wij ook graag de materialen die in de website geplaatst moeten worden. Denk daarbij aan logo, eventuele foto’s en teksten als deze al voorhanden zijn. Wij kunnen deze, als u dat wenst, ook voor u verzorgen.

Stap 4: Voorontwerp van uw website

Als wij de nodige materialen van u hebben ontvangen dan gaan wij aan de slag met het ontwerp van de website, bepalen de “look and feel” en vertalen uw wensen naar een uiteindelijk voorontwerp.

Stap 5: Goedkeuring van het voorontwerp

Als het webdesign klaar is leggen wij het aan u voor ter goedkeuring. Nog niet als een volledig werkende website, maar u krijgt een goed idee van het uiteindelijke resultaat. Eventuele opmerkingen van uw kant nemen we mee om tot een resultaat te komen waar u blij van wordt.

Stap 6: Bouw van de definitieve website

Als het ontwerp is goedgekeurd gaan wij aan de slag met de bouw van uw website. In een testomgeving wordt de website volgens het gemaakte design opgebouwd.

Stap 7: Testen van uw website

Als we klaar zijn met de bouw van de website ontvangt u van ons een link naar de testomgeving. Hier staat de werkende website en heeft u de gelegenheid deze uitgebreid te testen.

Stap 8: Oplevering van uw website

Na de testfase leveren wij uw website op en we verhuizen hem naar van de testomgeving naar de definitieve webserver.

Ook ú kunt gebruikmaken van het gemak dat Kranse Printwrx biedt.

Neem contact met ons op om te ervaren hoe we u van dienst kunnen zijn.

Ja, ik wil weten wat Kranse Printwrx voor mij kan betekenen. Neem contact met mij op.

7 + 7 =

Kranse Printwrx,
uw professionele grafimedia partner!

Kranse Printwrx

Gerard Walschapstraat 6

3245 MD Sommelsdijk

Telefoon 0187 764 001 

Mobiel 06 1160 1201

www.kranseprintwrx.nl

info@kranseprintwrx.nl

Openingstijden:

Maandag  09.00 - 17.00 uur

Dinsdag  09.00 - 17.00uur

Woensdag  09.00 - 17.00 uur

Donderdag  09.00 - 17.00 uur

Vrijdag  09.00 - 17.00 uur

Zaterdag en zondag gesloten

Ik blijf graag op de hoogte. Stuur me jullie nieuwsbrief

12 + 7 =

Tags:
Kranse Printwrx Printworks copyshop printshop drukkerij Sommelsdijk Middelharnis Goeree-Overflakkee geboortekaart geboortekaartje geboortekaartjes trouwkaart trouwkaartje trouwkaarten huwelijkskaart briefpapier envelop visitekaart flyer folder Kranse Printworks zakelijk drukwerk printwerk goedkoop voordelig digitaal offset kwaliteit ontwerp grafisch ontwerp opmaak printen drukken logo huisstijl communicatie papier kleuren full-colour full-color print poster magazine reclame belettering auto winkel kopie boekje boek Goeree Overflakkee Flakkee eiland website webdesign reclamebelettering rolbanner vlag banier spandoek beachflag design sign banner fotobehang autobelettering gevelbelettering Ouddorp Goedereede Stellendam Melissant Dirksland Nieuwe Tonge Oude Tonge Stad aan 't Haringvliet Den Bommel Achthuizen Ooltgensplaat Zuidzijde Reclame Tekstschrijven Reclamebureau Bureau Drukkerij Ontwerpafdeling