Vlaggen en banieren

Vlaggen en banieren. In vele soorten en afmetingen leverbaar.

 

Spandoeken

Spandoeken met frame. Ook als los spandoek, met en zonder ophangogen, leverbaar.

 

Autobelettering

Autobelettering is de perfecte manier om uw bedrijf overal opvallend te promoten.

 

Belettering

Belettering is een voordelige en aantrekkelijke manier om uw bedrijf op te laten vallen. Een pakkende belettering is belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf en tevens de kans om u te onderscheiden van de concurrentie.

Er zijn vele soorten en vormen van belettering. Denk hierbij aan auto-, gevel-, raambelettering, vlaggen, banieren, gevelvlaggen, spandoeken, reclameborden, bouwborden enzovoorts.

Onderstaand een aantal voorbeelden.

 

Autobelettering

Met autobelettering zijn uw bedrijfsauto’s het rijdende visitekaartje van uw bedrijf. Of het nu gaat om een enkele auto, aanhanger, vrachtauto of om complete wagenparken, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Wij ontwerpen, produceren en monteren uw autobelettering. Van eenvoudige teksten tot een met full colour foto’s ingepakte auto, wij zorgen ervoor dat het stijlvol en perfect wordt aangebracht.

Tevens kunnen wij ook uw auto helemaal inpakken, het zogeheten ‘carwrapping’. U kunt hiermee uw auto een andere kleur geven zonder overspuiten. Bij verkoop of inlevering van de auto is deze zo weer terug naar de originele kleur!

Werkt u veel met freelancers of wilt u niet continu met reclame rond rijden? Dan bieden magneetstickers wellicht uitkomst als alternatief voor het beletteren van uw auto.

Auto Kalle

 

Vlaggen

Een vlag is een visitekaartje en een representatieve drager van uw reclameboodschap. Wij begrijpen hoe belangrijk uw imago is en bieden u een uitstekende balans tussen prijs en kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat de vlaggen met uw bedrijfsnaam of reclameboodschap kleurrijk en opvallend in de vlaggenmast of aan de gevel hangen. In weer en wind, want onze vlaggen worden gefabriceerd met duurzame doeksoorten en hebben een hoge kleurechtheid. De vele variaties in formaat en bedrukking maken vlaggen tot een medium met ongekende mogelijkheden.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van vlaggen?

  • Levensduur van de vlag: Een vlag moet voor langere tijd sterk zijn en bestand tegen weer en wind.

  • Drukresultaat: Een scherpe en gedetailleerde druk is een vereiste voor een mooie vlag.

  • Kosten: U wilt kwaliteit, maar natuurlijk wilt u ook niet te veel betalen voor uw vlaggen. Kranse Printwrx biedt u een uitstekende balans tussen prijs en kwaliteit.

     Beachflag Square small DGO roseBeachflag Square small DGO.inddBanieren

    Banieren zijn decoratieve en stijlvolle sfeermakers die overal gebruikt kunnen worden. Een banier is een veelzijdig en flexibel communicatiemiddel, waarmee u heel eenvoudig een bepaalde sfeer creëert of een product of boodschap introduceert.

Toepassingen van buiten-banieren

U kunt banieren buiten bevestigen aan een muur, wand, lantaarnpaal, podium, enzovoorts. Een banier kan gebruikt worden als representatieve vaandeldrager van een bedrijf, als promotiemateriaal of als feestelijke eyecatcher.

Toepassing van binnen-banieren

Binnen zijn banieren uitermate geschikt als wanddoek, etalagedoek of decoratiedoek. Met een binnen-banier bereikt u eenvoudig een mooi effect. Laat uw banieren vlamvertragend behandelen, zodat ze brandveilig zijn.

 

Gevelreclame

De gevel van uw pand is vaak letterlijk het gezicht van uw bedrijf. Verzorgde en opvallende gevelreclame is dan ook van groot belang. Wij begrijpen dat de uitstraling van de gevelreclame moet aansluiten bij uw huisstijl en dat de locatie alsmede de ondergrond bepalend is bij het kiezen van de juiste soort. Wilt u bijvoorbeeld verlichte of onverlichte reclame, een mooie lichtbak aan de gevel of misschien een spandoekframe? Kranse Printwrx zorgt ervoor dat u uw bedrijf stijlvol presenteert.

Let op! Gevelreclame is vrijwel altijd vergunningplichtig. Zoek dit vooraf uit zodat u geen onaangename verrassing achteraf krijgt.

 

DGO1

 

Meer informatie?

Ervaar wat onze toegevoegde waarde kan zijn voor u. Maak een afspraak via het formulier onderaan de pagina. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u.

 

Veel gestelde vragen

Kan ik bestanden uit Microsoft Office bij u aanleveren?

Nee, bestanden die via één van de Microsoft Office pakketten zijn opgemaakt zijn in het algemeen niet geschikt voor reclamebeletteringen.
Neem bij twijfel contact met ons op, wij kunnen de opmaak in het juiste bestandsformaat voor u verzorgen.
Het is wel van belang dat het aangeleverde werkmateriaal van voldoende kwaliteit is!

Hoe kan ik het beste aanleveren?

Vectorbestanden of PDF bestanden op vectorbasis hebben de voorkeur. Deze bestanden kunt u per mail aanleveren. Als deze te groot zijn kunt u ze verzenden via Wetransfer.com naar info@kranseprintwrx.nl
Als u foto’s aanlevert moeten deze van (zeer) hoge resolutie zijn om teleurstellende resultaten te voorkomen.

Mijn bestand is erg groot, hoe lever ik dit bij u aan?

Grote bestanden kunt u aanleveren via Wetransfer.com naar info@kranseprintwrx.nl
U kunt ook langskomen met een USB stick, dan kopiëren we het bestand naar ons systeem.

Moeten mijn bestanden in full-colour (CMYK) worden aangeleverd?

Nee, dat hoeft niet persé. Wij kunnen de PDF bestanden geautomatiseerd omzetten naar CMYK als dat nodig is. Dit omzetten kán een kleine afwijking in de kleuren geven, maar in de praktijk zal dit niet of nauwelijks opvallen. Als u gewend bent te werken met grafische programma’s kunt u wel het beste de opmaak in CMYK doen. Hiermee heeft u meer controle over de uiteindelijke kleurresultaten.

Controleren jullie de bestanden nog voor het printen of drukken?

De aangeleverde bestanden worden alleen gecontroleerd op technische geschiktheid. De bestanden worden door ons niet gecontroleerd op opmaak- of spelfouten!

Ook ú kunt gebruikmaken van het gemak dat Kranse Printwrx biedt.

Neem contact met ons op om te ervaren hoe we u van dienst kunnen zijn.

Ja, ik wil weten wat Kranse Printwrx voor mij kan betekenen. Neem contact met mij op.

15 + 5 =

Kranse Printwrx,
uw professionele grafimedia partner!

Kranse Printwrx

Gerard Walschapstraat 6

3245 MD Sommelsdijk

Telefoon 0187 764 001 

Mobiel 06 1160 1201

www.kranseprintwrx.nl

info@kranseprintwrx.nl

Openingstijden:

Maandag  09.00 - 17.00 uur

Dinsdag  09.00 - 17.00uur

Woensdag  09.00 - 17.00 uur

Donderdag  09.00 - 17.00 uur

Vrijdag  09.00 - 17.00 uur

Zaterdag en zondag gesloten

Ik blijf graag op de hoogte. Stuur me jullie nieuwsbrief

6 + 8 =

Tags:
Kranse Printwrx Printworks copyshop printshop drukkerij Sommelsdijk Middelharnis Goeree-Overflakkee geboortekaart geboortekaartje geboortekaartjes trouwkaart trouwkaartje trouwkaarten huwelijkskaart briefpapier envelop visitekaart flyer folder Kranse Printworks zakelijk drukwerk printwerk goedkoop voordelig digitaal offset kwaliteit ontwerp grafisch ontwerp opmaak printen drukken logo huisstijl communicatie papier kleuren full-colour full-color print poster magazine reclame belettering auto winkel kopie boekje boek Goeree Overflakkee Flakkee eiland website webdesign reclamebelettering rolbanner vlag banier spandoek beachflag design sign banner fotobehang autobelettering gevelbelettering Ouddorp Goedereede Stellendam Melissant Dirksland Nieuwe Tonge Oude Tonge Stad aan 't Haringvliet Den Bommel Achthuizen Ooltgensplaat Zuidzijde Reclame Tekstschrijven Reclamebureau Bureau Drukkerij Ontwerpafdeling