Konica Minolta AccurioPress C3070

Deze professionele grafische printer is uitermate geschikt voor het produceren van kleine oplagen, haastklussen en variabel geprinte data. De kwaliteit van de prints is niet van drukwerk te onderscheiden.

 

Canon 750 IPF plotter

Deze plotter print moeiteloos fotorealistische posters tot en met A0 formaat.

 

Neopost couverteermachine

Met onze couverteermachine verwerken wij uw gepersonaliseerde mailing en brengen deze naar de post.

 

Printwerk Konica Minolta grafische printer

Hoogwaardige kwaliteit printwerk, zowel in kleur als zwart-wit, vervaardigen wij met onze grafische printers. Dit printwerk doet qua kwaliteit absoluut niet onder voor traditioneel drukwerk. Groot voordeel van grafisch printwerk is dat er snel en kostentechnisch interessant kan worden geproduceerd. Indien nodig kunt er zelfs op wachten. Grafisch printwerk wordt vooral ingezet bij kleinere tot middelgrote oplages of als u snel om uw drukwerk verlegen zit. Printen doen we op diverse papiersoorten van 80-350 gr/m2, enkelzijdig en dubbelzijdig.

 

bizhubPRESS_C1060klein

 

Voordelen:

  • Zeer geschikt voor kleinere oplagen, van één exemplaar tot enkele honderden.

  • Geen droogtijd, hierdoor direct na het printen af te werken en snijden. Indien gewenst vrijwel direct beschikbaar!

  • Alle afdrukken zijn variabel. Hierdoor zeer geschikt voor nummerwerk en voor gepersonaliseerde mailings.

Nadelen:

  • Bij hogere oplagen duurder dan offsetdrukwerk.

  • Niet alle afwerkmogelijkheden ‘in huis’ beschikbaar.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan visitekaartjes, flyers, folders, posters, briefpapier, enveloppen enzovoorts.

Printwerk Canon plotter

Hoogwaardige kwaliteit printwerk, zowel kleur als zwart-wit, in fotorealistische kwaliteit vervaardigen wij met onze plotter. De kwaliteit zal u verbluffen! Printen doen we op fotopapier van 190 gr/m2. Met de plotter worden posters afgedrukt van A2 formaat (420 x 594 mm) tot en met A0 formaat (840 x 1188 mm). Een mooie manier om uw product te promoten of bijvoorbeeld om de uitverkoop aan te kondigen.

 

Canon met poster

 

Afwerking van het printwerk

Naast het printen behoort ook het op diverse manieren afwerken, zoals boren, snijden naar formaat, rillen, vouwen en Wire-o inbinden tot de mogelijkheden. Ook kunnen de prints worden gebrocheerd (geniet) tot boekjes.

 

Gepersonaliseerde mailings

Kranse Printwrx verzorgt ook regelmatig grote gepersonaliseerde mailings voor diverse klanten. Printen, personaliseren, verpakken en verzenden wordt volledig door ons verzorgd. U heeft hier geen omkijken meer naar. Dit scheelt u veel werk en tijd.

Neopost SI62

Meer informatie?

Ervaar wat onze toegevoegde waarde kan zijn voor u. Maak een afspraak via het formulier onderaan de pagina. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u.

 

Veel gestelde vragen

Kan ik bestanden uit Microsoft Office bij u aanleveren?

Ja, dat kan. Het is wel van belang dat de tekst niet te dicht op de rand staat omdat wij het bestand iets moeten vergroten om het goed te kunnen nasnijden. Ga ervan uit dat aan de randen ca. 3 mm wordt weggesneden. Sla de bestanden voor aanlevering op als PDF bestand om tekstverloop te voorkomen. Dit kan vanuit Office door bij het opslaan van het bestand te kiezen voor ‘opslaan als’ en dan te kiezen voor ‘PDF’.

Hoe kan ik het beste aanleveren?

PDF bestanden hebben de voorkeur. Deze bestanden kunt u per mail aanleveren. Als deze te groot zijn kunt u ze verzenden via Wetransfer.com naar info@kranseprintwrx.nl

Mijn bestand is erg groot, hoe lever ik dit bij u aan?

Grote bestanden kunt u aanleveren via Wetransfer.com naar info@kranseprintwrx.nl
U kunt ook langskomen met een USB stick, dan kopiëren we het bestand naar ons systeem.

Moeten mijn bestanden in full-colour (CMYK) worden aangeleverd?

Nee, dat hoeft niet persé. Wij kunnen de PDF bestanden geautomatiseerd omzetten naar CMYK als dat nodig is. Voor printwerk is dit niet nodig, voor drukwerk wel. Dit omzetten kán een kleine afwijking in de kleuren geven, maar in de praktijk zal dit niet of nauwelijks opvallen. Als u gewend bent te werken met grafische programma’s kunt u wel het beste de opmaak in CMYK doen. Hiermee heeft u meer controle over de uiteindelijke kleurresultaten.

Controleren jullie de bestanden nog voor het printen of drukken?

De aangeleverde bestanden worden alleen gecontroleerd op druktechnische geschiktheid. De bestanden worden door ons niet gecontroleerd op opmaak- of spelfouten!

Wat hebben jullie nodig om een gepersonaliseerde mailing te kunnen versturen?

Voor het printen en verzenden van uw mailing hebben wij een paar dingen nodig;

  1. De brieftekst die in de mailing gaat komen.

  2. Een Exel bestand met de adresgegevens, opgemaakt in aparte kolommen per NAW gegeven. Bijvoorbeeld een kolom voor naam, een kolom voor adres, enzovoorts.

Ook ú kunt gebruikmaken van het gemak dat Kranse Printwrx biedt.

Neem contact met ons op om te ervaren hoe we u van dienst kunnen zijn.

Ja, ik wil weten wat Kranse Printwrx voor mij kan betekenen. Neem contact met mij op.

5 + 14 =

Kranse Printwrx,
uw professionele grafimedia partner!

Kranse Printwrx

Gerard Walschapstraat 6

3245 MD Sommelsdijk

Telefoon 0187 764 001 

Mobiel 06 1160 1201

www.kranseprintwrx.nl

info@kranseprintwrx.nl

Openingstijden:

Maandag  09.00 - 17.00 uur

Dinsdag  09.00 - 17.00uur

Woensdag  09.00 - 17.00 uur

Donderdag  09.00 - 17.00 uur

Vrijdag  09.00 - 17.00 uur

Zaterdag en zondag gesloten

Ik blijf graag op de hoogte. Stuur me jullie nieuwsbrief

10 + 13 =

Tags:
Kranse Printwrx Printworks copyshop printshop drukkerij Sommelsdijk Middelharnis Goeree-Overflakkee geboortekaart geboortekaartje geboortekaartjes trouwkaart trouwkaartje trouwkaarten huwelijkskaart briefpapier envelop visitekaart flyer folder Kranse Printworks zakelijk drukwerk printwerk goedkoop voordelig digitaal offset kwaliteit ontwerp grafisch ontwerp opmaak printen drukken logo huisstijl communicatie papier kleuren full-colour full-color print poster magazine reclame belettering auto winkel kopie boekje boek Goeree Overflakkee Flakkee eiland website webdesign reclamebelettering rolbanner vlag banier spandoek beachflag design sign banner fotobehang autobelettering gevelbelettering Ouddorp Goedereede Stellendam Melissant Dirksland Nieuwe Tonge Oude Tonge Stad aan 't Haringvliet Den Bommel Achthuizen Ooltgensplaat Zuidzijde Reclame Tekstschrijven Reclamebureau Bureau Drukkerij Ontwerpafdeling